Mini-Unique 

Psychology

 

 

Nood aan een gezonde babbel? Maakt u zich zorgen om uw kind? Loopt u ergens tegenaan waarmee u het moeilijk heeft? Bent u op zoek naar info en tips of wat intensievere psychologische begeleiding voor uw gezin? Is er nood aan extra onderzoek?Neem dan zeker een kijkje in het aanbod voor uw kind en uw gezin. U bent steeds welkom in mijn praktijk in Maasmechelen of bespaar tijd en ik kom naar uw thuis. Door de week is dit ook in overleg mogelijk voor de regio Leuven/Mechelen

 

CORONA UPDATE

 

 Online sessies.

  

Voor veel gezinnen is het een hele uitdaging om hun kinderen 24 uur op 24 thuis te hebben tijdens deze corona pandemie. Zeker als er van thuis uit gewerkt wordt door de ouders. Het is vaak geen evidentie omdat er bepaalde routines worden doorbroken waardoor de normale vaste structuur die de kinderen kennen vervalt. Dit leidt vaak onvermijdelijk tot extra uitdagingen, zorgen en regelmatig ook conflicten. Dit is heel normaal maar kan vaak ook tot extra spanningen en stress leiden binnen het gezin.


Dus heeft u nood aan een luisterend oor, extra tips en ondersteuning? Stuur dan een mailtje naar info@mini-unique-psychology.com en geef kort weer wat uw situatie is en wat er momenteel moeilijk loopt. Ik zal u zo spoedig mogelijk contacteren om samen te kijken wat mogelijk is.


Gezien de huidige corona crisis/ pandemie, voorzie ik voor de gezinnen die het nodig hebben extra online sessies via WhatsApp / Hangouts / Zoom van ongeveer 45 minuten. De kostprijs hiervan bedraagt 35 euro. Eventuele (gedeeltelijke) terugbetaling van het ziekenfonds vraagt u best na bij uw mutualiteit. 


Vanaf het moment dat de corona maatregelen voorbij zijn bent u ook welkom in mijn praktijk of kunnen de sessie aan huis plaatsvinden.


Hou het veilig in deze periode!

FOLLOW US

Ondernemingsnummer: 0745.516.462

Mini-Unique Psychology

Email: Info@mini-unique-psychology.com

Mini-Unique Psychology Lindenlaan 119, 3630 Maasmechelen

Copyright © All Rights Reserved